Медичні грілки та покривала для зігрівання

13.01.2020 22.04.2024
1728
Переглядів: 1728

Коли ми чуємо слово "грілка", ми часто уявляємо собі гумову ємність, в яку набирають гарячу воду. Все вірно, але багато хто навіть і не знає, що в сучасному світі існують й інші різновиди грілок. Сьогодні все частіше в спеціалізованих магазинах можна побачити електричні грілки (ковдри, простирадла, килимки та навіть спеціальні "чобітки"). Сьогодні розповімо вам про особливості як традиційних водяних грілок, так і про сучасні електричні.

Основне завдання будь-якої грілки – це зігрівати та підтримувати необхідний температурний режим. Дедалі частіше грілки використовують у домашніх умовах, коли опалення в оселях ще не ввімкнули або вже вимкнули, а також тоді, коли є нагальна потреба зігрітися та вберегтися від переохолодження. Також грілки використовують для полегшення м'язового болю після інтенсивних тренувань і в медичних установах.

Різновиди грілок

Звичні водяні грілки мають як переваги, так і недоліки. Насправді водяна грілка може не тільки зігрівати, а й охолоджувати. Такі грілки застосовують коли необхідно охолодити або зігріти певну ділянку тіла. Серед переваг цього типу грілок виділяють їхню невисоку вартість, простоту та зручність використання, а також можливість створення певного температурного режиму. Серед недоліків користувачі вказують властивість швидко остигати (у разі якщо її використовують для зігрівання), можливість виключно локального використання (на невеликих ділянках), а також небезпеку (у разі погано закрученої кришки/клапана є ризик отримати опік). Такий виріб може бути декількох типів. Наприклад, водяна грілка може бути гумовою. Теплові процедури з нею не тільки корисні, а й приносять задоволення. Головна особливість таких грілок полягає в наявності металевих посудин, які зовні дуже схожі на невеликі пляшечки. Третину такої посудини наповнюють гарячою водою, а зайве повітря спускають. Кришку необхідно щільно закривати. Форми виробу можуть бути абсолютно різними: від стандартних до іграшок, сердечок.

Водяні грілки Грілки, електричні простирадла та ковдри
Водяні грілки

Щодо електричної грілки, то вона може бути виконана у вигляді ковдри, коміра та навіть пояса. Грілка являє собою якийсь електронагрівач, покритий шаром ізоляції. Сучасні моделі мають регулятори температури. А встановлений рівень тепла зберігається гранично довго. Електрична грілка зігріває як усе тіло, так і окремі його частини. Усе залежить від форми та призначення грілки. Найактуальнішим цей виріб буде саме в міжсезоння, коли опалення вже відключено, а в приміщенні все ще прохолодно. У разі лихоманки електромодель стане незамінним помічником. Вона також буде вельми корисною в разі радикуліту, а також у деяких випадках захворювань кістково-м'язових тканин, суглобів. Але у всіх цих випадках вкрай важливо пам'ятати: прогрівання є фізіотерапевтичною процедурою, в якій необхідно дотримуватися часового режиму. Такий виріб можна використовувати дітям. Він безпечний і надійний. А дитина зможе зігрітися за лічені хвилини. На особливу увагу заслуговують електричні простирадла та ковдри.

Електричне простирадло, 90х200 см, Ridni Home Електрична ковдра, 130x180 см, Ridni Home

Такий вид грілок виготовляють з безпечних матеріалів, за досить короткий проміжок часу вони розігріваються та рівномірно розподіляють тепло по поверхні. Також великим плюсом таких виробів є можливість встановлення максимально комфортної температури, а після вимкнення грілки ще довгий час підтримуватимуть тепло. Більшість електричних простирадл і ковдр мають функцію автоматичного вимкнення, тож можна не хвилюватися та засинати на цих виробах. Електричні простирадла та ковдри сприяють міцному, спокійному сну й позитивно впливають на кровопостачання організму. Їх використовують у домашніх умовах, косметичних і масажних кабінетах, а також у медустановах.

Купити класичну гумову водяну грілку або ж електричну (простирадло або ковдру) можна в мережі магазинів Рідні Медтехніка, а також на сайті medtechnika.com.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд