Компресорні інгалятори – переваги та особливості

14.02.2019 26.03.2024
825
Переглядів: 825

Лікуються всі по-різному. Особливо сміливі переносять захворювання на ногах, більш обережні біжать в аптеку, щоб купити розрекламований препарат. Разом із цим багато хто з нас чомусь забуває про такий перевірений часом і дієвий спосіб боротьби з ГРВІ, як інгаляція.

Вдихати цілющу пару дуже корисно, особливо на початковій стадії захворювання. Наші батьки та бабусі з дідусями іноді дихали над каструлею з вареною картоплею. Але щоб дати хворобі максимально серйозну відсіч – краще скористатися спеціальним інгалятором.

Найпоширеніші з них: електронно-сітчасті, парові, ультразвукові та компресорні. Оптимальним варіантом вважають останній вид приладу, також відомий як небулайзер (від латинського слова "nebula", що перекладається як туман, хмара).

Дитячий інгалятор Omron C801

Плюси компресорних інгаляторів Omron

Компресорні інгалятори "Омрон" хороші насамперед тим, що прекрасно зарекомендували себе в роботі майже з усіма типами ліків. Звичайно, перед застосуванням заглянути в інструкцію все одно корисно. Компресорний інгалятор допомагає хворому значно полегшити виділення мокротиння – це головне завдання приладу.

Компресорний інгалятор Omron C802

Розглянемо переваги компресорного інгалятора Омрон:

  1. Не має вікових обмежень у використанні.
  2. Швидко транспортує лікарський засіб до ураженої ділянки організму.
  3. Не шкодить підшлунковій залозі, ниркам і шлунку.
  4. Універсальний – підходить для більшості лікарських засобів.
  5. У комплекті кілька зручних насадок.

Компресорні інгалятори – це пристрої досить великого розміру, які під час роботи видають специфічний шум. Так виглядає нормальний процес роботи приладу.

Як правильно проводити інгаляцію

  1. Починайте процедуру не раніше, ніж через годину-півтори після вживання їжі.
  2. Слідкуйте за технікою дихання, робіть правильні видихи та вдихи за інструкцією – це забезпечить максимальний ефект. Бажано, щоб одяг не сковував рухів шиї.
  3. Після завершення процедури протипоказано куріння, співи, прогулянки на свіжому повітрі. Багато розмовляти також небажано.
  4. Слідкуйте за дозуванням лікарських препаратів за інструкцією. Його порушення призводить до зворотного ефекту.
  5. Оптимальний час одного сеансу від 1 до 3 хвилин для дітей, і від 3 до 5 хвилин для дорослих. Мінімально необхідна кількість повторень від 3 до 5 разів кожні 24 години.

Перед початком сеансів рекомендована консультація з лікарем. Уважно прочитайте інструкцію використання приладу – це ще одна обов'язкова умова.

Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд