Аплікатор Ляпко: сфери застосування, особливості вибору

14.02.2019 21.03.2024
3230
Переглядів: 3230
"Рух – це життя". Попри те, що Арістотель вимовив цю фразу понад 2000 років тому, розуміють її лише деякі. Стародавні греки вважали, що для хорошого самопочуття необхідні 5 факторів: мета в житті, сила волі, рухова активність, постійне самовдосконалення та здоровий хребет.
Це справедливо й у наші дні. Перебуваючи у постійній гонитві за хорошим здоров'ям, людство перепробувало безліч засобів традиційної та народної медицини. Одним із них є аплікатор Ляпко. З його допомогою вже кілька поколінь зміцнюють імунітет у домашніх умовах.


Теорія трьох стресів Миколи Ляпка

Аплікатор Ляпко, голкиУ 80-90-х роках Микола Ляпко звернув увагу на проблему гіподинамії в Україні. Провівши додаткове дослідження, він визначив, що причиною порушень роботи серця, застуд, ожиріння й інших захворювань – недостатня рухова активність. Визначивши винуватця, український винахідник розпочав пошуки розв'язання проблеми.
Взяв найкраще зі східної медицини, китайської акупунктури та європейської філософії, він створив теорію трьох стресів. Її суть полягає в наступному: для гарного самопочуття необхідно пробудити в організмі внутрішнього лікаря. Для цього необхідно підтримувати тонус головних систем організму завдяки здоровому харчуванню, повноцінному диханню та гарній руховій активності.
За допомогою аплікатора Ляпко якраз і можна досягти останньої мети. Завдяки тому, що його було створено ще 20 років тому, стали широко відомі як позитивні, так і негативні аспекти його застосування.
Вибираємо відповідний аплікатор
Іплікатор Кузнєцова й аплікатор ЛяпкоЗовнішній вигляд аплікатора Ляпко схожий на різноколірний гумовий килимок із невеликими металевими голочками. На відміну від інших подібних винаходів (наприклад, іплікатора Кузнєцова), цей засіб має широке розмаїття моделей. Як визначити, яка найкраще вам підійде? Існує три основні види аплікатора Ляпко: килимки, валики та пояси.
Перші найкраще підходять для лежання чи ходьби. Вони представлені у формі килимків різних розмірів, устілкок-скороходів або дуетів, з'єднаних між собою. Для домашнього масажу ідеальним варіантом є валики. Ви можете використовувати їх у косметологічних цілях (прибрати зморшки, освіжити шкіру тощо) або для розігріву після переохолодження.
Якщо ви плануєте користуватися аплікатором щодня, рекомендуємо зупинитися на поясі, який легко кріпиться на хворій ділянці. Крім того, його також можна використовувати як гірчичник у разі застуді.



Принцип дії

Український винахідник заклав у своє дітище принципи східної медицини. Впливаючи на біологічно активні точки, воно покращує стан пов'язаних із нею органів. При цьому вплив аплікатора діє у двох напрямках.
По-перше, збільшується кількість вироблених біологічно активних речовин, покращується кровообіг, прискорюються регенеративні процеси, а також покращується стан внутрішніх органів. По-друге, під час контакту металевих голочок зі шкірою утворюються електричні струми, що знімають подразнення на запалених ділянках.
При цьому дія аплікатора на активні точки збільшує кількість лімфоцитів, що позитивно впливає на імунітет людини. Через кілька місяців ви зможете забути про походи в аптеку або погане самопочуття.

Сфера використання

Аплікатори ЛяпкоЩе нещодавно домашній масажер був предметом розкоші. Але зараз цей засіб став гострою потребою. Завдяки широкій сфері застосування ідеальним кандидатом на посаду персонального масажера є аплікатор Ляпко.
Ви можете використовувати його у разі:
  • пошкодження опорно-рухового апарату;
  • неврологічних порушень;
  • серцево-судинних і дихальних захворювань;
  • травних проблемах (закреп, гастрит тощо);
  • гінекологічних та урологічних недугах;
  • будь-яких, ендокринних і косметологічних проблем.
Попри таку широку сферу застосування, аплікатор Ляпко має певні протипоказання. У разі вагітності, захворювання крові, виснаження, загострення хронічної хвороби, тяжкої інфекції, а також при тромбофлебітах необхідно призупинити користування цим засобом. Варто зазначити, що його можна використовувати як антидепресант.

Тонкощі вибору та використання аплікатора

Інтернет рясніє як позитивними, так і негативними відгуками про використання цього засобу. Причиною переважної більшості негативних відгуків є неправильний вибір аплікатора.
Аплікатор розрахований на всі вікові категорії споживачів, тому має різну відстань між голками. Річ у тім, що у дорослої людини шкіра грубіша, а значить, щоб впливати на всі необхідні точки, потрібно збільшити крок між голками. Таким чином, для малюка найкраще підійде модель з відстанню 3,5 мм, для дитини до 15 років – до 4,9 мм, а дорослим найкраще купити аплікатори з кроком 4,9-7 мм.
Тривалість сеансів масажу залежить від захворювання та вікової категорії пацієнта. Наприклад, дорослим з безсонням, сильними болями.
Коментарі
Залиште свій коментар
Ваша електронна адреса не буде опублікована

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд