Підібрати за

Тонометри зі звуковим супроводом

Подивитися, як Сітка Список

Показано 49-49 (усього 49 позицій)

Сторінка
на сторінку
Фільтр
    1. Розмір манжети: стандартна
    2. Тип живлення: батарейки; від мережі
    3. Комплектація: батарейки; чохол/футляр; мережевий адаптер
    4. Додаткові функції: звукове сповіщення
    5. Місце вимірювання: плече
    6. Стетоскоп у комплектації: немає
    7. Популярні запити: для літніх людей; для домашнього використання; японські; на плече
    8. Бренд: A&D
Подивитися, як Сітка Список

Показано 49-49 (усього 49 позицій)

Сторінка
на сторінку
Фільтр

Тонометри - Відгуки користувачів:

Тонометр PARAMED Flagman автоматичний, з голосовим супроводом, на плече
Тонометр PARAMED Flagman автоматичний, з голосовим супроводом, на плече
100%
Володимир

Тонометр добрий. Легко читати з екрану, озвучка, манжета зручно надягається без сторонньої допомоги. Запам'ятовує велику кількість вимірювань окремо для двох користувачів. Розгорнути коментар

Переваги

Дуже висока якість

Недоліки

немає

Тонометр автоматичний Omron M2 Classic (HEM-7122-ALRU)
Тонометр автоматичний Omron M2 Classic (HEM-7122-ALRU)
100%
Катерина

Хочу порекомендувати цей чудо апарат, дуже зручний та легкий у використанні. Манжета зручна , натиснув кнопку і все готово.

Переваги

Гарна ціна, легко користуватися

Недоліки

Немає

Більше відгуків

Чим приваблює покупців тонометр із голосовим супроводом?

Один зі способів полегшення процесу вимірювання кров’яного тиску – це використання тонометра з голосовим супроводом. Ці прилади мають спеціальні функції, які надають звукові сигнали під час вимірювання, щоб допомогти людям із різними обмеженнями, наприклад, людям із вадами зору та незрячим.

Тонометри зі звуком є надзвичайно корисними медичними приладами для людей, які не можуть чітко бачити або не можуть сприймати інформацію візуально. Голосовий сигнал надає потрібну інформацію про результати вимірювання, як-от показник кров’яного тиску та пульс, а також спрямовує користувача під час використання тонометра. Зазвичай тонометри з голосовим супроводом виготовляють із вбудованими динаміками, що відтворюють звукові сигнали.

тонометри зі звуком

Тонометри для незрячих не просто полегшують вимірювання тиску для людей із вадами зору, а також зменшують ризик помилок під час вимірювання. Голосовий сигнал допоможе уникнути помилок під час зчитування значень на дисплеї.

Де купити тонометр зі звуком?

Купити тонометр із голосовим супроводом можна в медичних офлайн-магазинах або інтернет-магазині "Рідні Медтехніка". Ці прилади доступні в різних варіантах і різних цінових категоріях. Під час вибору тонометра для людей із вадами зору варто звернути увагу на деталі, як-от тип звуку, точність вимірювання тиску, частоту оновлення даних, наявність додаткових функцій (наприклад, пам’ять для зберігання попередніх вимірювань, можливість підключення до мобільного застосунку для аналізу результатів вимірювань тощо).

Придбавши тонометр із голосовим супроводом, користувач може бути впевнений у тому, що він має пристрій, який допоможе йому в точному вимірюванні тиску й у розумінні результатів.

Найкращі товари

0 800 500 128

*безкоштовні дзвінки по Україні

Графік роботи call-центру:

8:00-20:00 пн-нд